Değirmenbaşı mahallemizdeyiz

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası, Değirmenbaşı mahallemizde yaşanan, bizleri derinden etkileyen doğal afet sonucu Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Vali Yardımcımız Sn.Bayramali KÖSE, Meclis üyelerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulundular.
AFAD ekibi, Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekipler ve Belediyemize ait ekiplerimizin de katılımı ile birlikte yaraları sarmak için seferber olduk.
Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen...
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler.
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ Döşeme mahallemizde Cuma namazı kılıp mahalle halkımız ile bir araya geldi