Değirmenbaşı mahallemizdeyiz

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası, Değirmenbaşı mahallemizde yaşanan, bizleri derinden etkileyen doğal afet sonucu Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Vali Yardımcımız Sn.Bayramali KÖSE, Meclis üyelerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulundular.
AFAD ekibi, Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekipler ve Belediyemize ait ekiplerimizin de katılımı ile birlikte yaraları sarmak için seferber olduk.
Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

PAZAR YERİ TEZGAH AÇMA TARİHLERİ
HAYIRLI OLSUN...
Çocuklarımıza değer veriyor, onların vakit geçirebileceği alanlar yaratıyoruz.
İmar Planı Değişikliği
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz çevre yolunda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor
Gençlerimize ve çocuklarımıza değer veriyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz
İLÇEMİZDE PROJELERİMİZİN AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizin gelişmesi, hak ettiği yerlere gelmesi için proje üretiyor, ürettiklerimizi hayata geçiriyoruz