Değirmenbaşı mahallemizdeyiz

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası, Değirmenbaşı mahallemizde yaşanan, bizleri derinden etkileyen doğal afet sonucu Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Vali Yardımcımız Sn.Bayramali KÖSE, Meclis üyelerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulundular.
AFAD ekibi, Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekipler ve Belediyemize ait ekiplerimizin de katılımı ile birlikte yaraları sarmak için seferber olduk.
Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Bozören ve Karaçepiş mahallelerimiz ziyaret etti.
Belediye Zabıta ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar yerinde korona virüs riskine karşı tedbirleri sıklaştırdı
MAHARETLİ ELLER YAŞAM MERKEZİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen...
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler.
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ Döşeme mahallemizde Cuma namazı kılıp mahalle halkımız ile bir araya geldi