Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen Muhtarlar günü etkinliğine İlçemizi temsilen 69 mahalle muhtarımız ile birlikte katılım sağladılar.

Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ İvrindi İlçemizi temsilen 69 mahalle muhtarımız ile birlikte Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından tertip edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü Resepsiyonu’na katılım sağladılar.
Demokrasinin temel taşı olan ve hizmet erişimini birlikte hareket ederek sağladığımız tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyoruz.

Belediye Zabıta ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar yerinde korona virüs riskine karşı tedbirleri sıklaştırdı
MAHARETLİ ELLER YAŞAM MERKEZİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Değirmenbaşı mahallemizdeyiz
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler.
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ Döşeme mahallemizde Cuma namazı kılıp mahalle halkımız ile bir araya geldi