Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Sanayi esnafımızı ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ,  İvrindi  Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz , İvrindi  Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunup  sanayi esnaflarıyla görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

‘BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

İvrindi için bıkmadan usanmadan çalışmalara devam edeceklerini belirtip esnaflara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette; “Biz her zaman Sanayi esnafımızı kendimize yakın hissettik.Onları sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Bütün hizmetler halkla beraber yapıldığı zaman verimli ve devamlılık getirir.Biz de sanayi esnafımızla birlikte daha uzun yıllar el ele hizmet üretmeye devam edeceğiz.”dedi.

İLÇEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞTU
İlçemiz Modern Mezbahaneye Kavuşuyor
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Fatih Tomuşoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldıiar
İlçe Müftülüğümüz tarafından her ay farklı mahalle camimizde organize edilen sabah namazı etkinliğine bugün de bir yenisi eklendi
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Başkan Yardımcımız Sn Ahmet ÖNDER, TÜMAD Madencilik A.Ş yetkileri ve İlçe Birim Amirlerimiz ile bir araya geldiler
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ İvrindi Maharetli Eller Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti
3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ makamında birbirinden değerli misafirleri ağırladı.
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder ve Meclis Üyelerimiz TÜMAD Madencilik A.Ş' tesislerini ziyaret ettiler
İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kaymakamlığımızın tertip ettiği program ile kutlandı
Mevlid-i Nebi Programı İlçemiz Belediye Düğün Salonunda büyük bir coşku ile kutlandı