3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ makamında birbirinden değerli misafirleri ağırladı.

En büyük engel sevgisizliktir. Bir gün değil her zaman yanınızdayız.
Belediyemizde birbirinden değerli gönül misafirlerimizi ağırladık.
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Türkiye BEYAZAY Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali AYSU, İvrindi Şube Başkanı Mehmet TÜFEKÇİ, Başkan Yardımcısı Ali KAYA ve engelli kardeşlerimizi makamında ağırladı. Sohbet havasında görüşme gerçekleştirdiler.
Kardeşlerimizin Bir önceki ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ’den talep ettiklerini tedarik edip teslim ettiler.
En büyük engelin sevgisizlik olduğunu benimsediğimiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
#engeldeğildestekol

Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Sanayi esnafımızı ziyaret etti
İLÇEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞTU
İlçemiz Modern Mezbahaneye Kavuşuyor