İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kaymakamlığımızın tertip ettiği program ile kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile İlçe Kaymakamlığımızca program düzenlendi
İlçe Kaymakamımız Sn. Fatma TURHAN KESER, Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet ÖNDER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa YÜCEL, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Tuğrul ÇAKIR, İlçe Emniyet Amirimiz Sn. Budak ERGÜL, İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Sn. Kenan ALTINTAŞ, İlçe daire amirlerimizin ve eğitim camiamızın can damarları öğretmenlerimizin katılımı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya geldiler.
İlçemiz Atatürk Meydanında Çelenk Sunumu ile başlayan program İlçemiz Düğün Salonunda yapılan konuşmalar, okunan şiirler, öğretmen ve öğrencilerimizin sunduğu oratoryo, öğrencilerimizin seslendirdiği koro ile devam etti.
İvrindi Belediyesi olarak Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyor, Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Sanayi esnafımızı ziyaret etti
İLÇEMİZ DOĞALGAZA KAVUŞTU
İlçemiz Modern Mezbahaneye Kavuşuyor
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Fatih Tomuşoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldıiar
İlçe Müftülüğümüz tarafından her ay farklı mahalle camimizde organize edilen sabah namazı etkinliğine bugün de bir yenisi eklendi
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Başkan Yardımcımız Sn Ahmet ÖNDER, TÜMAD Madencilik A.Ş yetkileri ve İlçe Birim Amirlerimiz ile bir araya geldiler
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ İvrindi Maharetli Eller Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti
3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ makamında birbirinden değerli misafirleri ağırladı.
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder ve Meclis Üyelerimiz TÜMAD Madencilik A.Ş' tesislerini ziyaret ettiler
Mevlid-i Nebi Programı İlçemiz Belediye Düğün Salonunda büyük bir coşku ile kutlandı