Evine Hoşgeldin ŞAMPİYONN

Türkiye’mizin onuru, İvrindi’mizin gururunu Belediyemizde ağırladık.
Kazakistan'ın Almati kentinde düzenlenen Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nda finalde Japon Airi Yazawa’yı 23 saniyede yenerek Dünya Şampiyonu olarak Bayrağımızı göndere çektiren Habibe AFYONLU’yu Belediyemize buyur ettik.
Sporu seven, destekleyen İvrindi Belediyesi olarak bu gururu bizlere yaşatan hemşehrimizi tebrik ediyor, şampiyonluklarla süsleyeceği gelecek diliyoruz

Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen Muhtarlar günü etkinliğine İlçemizi temsilen 69 mahalle muhtarımız ile birlikte katılım sağladılar.
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Değirmenbaşı mahallemizdeyiz
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ İlçemiz Atatürk Meydanında düzenlenen Gaziler Günü Programına katılım sağladılar.
BEYAZAY Derneği Balıkesir temsilcileri ile engelli birey ve aileleri Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ'i makamında ziyaret ettiler
Kepsut Belediye Başkanı Sn. İsmail CANKUL Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ’i makamında ziyarette bulundular
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Eski dönem Ak Parti İlçe Başkanımız, mevcut İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten İlyas DEMİRCAN’ın vefat eden babası için Ilıcakpınar mahallemizde vermiş olduğu hayır yemeğine katılım sağladılar..
Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Fikret-Mehmet-İsmail kardeşlerimizin hayır duasını aldık.
Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ortaklığında Kurulan Havuz Çocuklarımızı Bekliyor.
Belediye Meclis Üyemiz Recep Süzer'in oğlu Mücahit Süzer'in oğullarının sünnet törenine katıldılar