Kepsut Belediye Başkanı Sn. İsmail CANKUL Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ’i makamında ziyarette bulundular.
Belediyemize teşrifleri ve nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerimizi sunuyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ İlçemiz Atatürk Meydanında düzenlenen Gaziler Günü Programına katılım sağladılar.
BEYAZAY Derneği Balıkesir temsilcileri ile engelli birey ve aileleri Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ'i makamında ziyaret ettiler
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Eski dönem Ak Parti İlçe Başkanımız, mevcut İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten İlyas DEMİRCAN’ın vefat eden babası için Ilıcakpınar mahallemizde vermiş olduğu hayır yemeğine katılım sağladılar..
Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Fikret-Mehmet-İsmail kardeşlerimizin hayır duasını aldık.
Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ortaklığında Kurulan Havuz Çocuklarımızı Bekliyor.
Belediye Meclis Üyemiz Recep Süzer'in oğlu Mücahit Süzer'in oğullarının sünnet törenine katıldılar
İstanbul da hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz
16. Düzenlenen Akçalören Yağlı pehlivan Güreşleri
Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Cengiz İstanbul'da İvrindili Hemşerilerimizle Görüşmelerine Devam Ediyor