16. Düzenlenen Akçalören Yağlı pehlivan Güreşleri

Yıllardır süregelen Ata sporumuz olan Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl da Belediyemiz tarafından Akçalören Mahallemizde 16.sını gerçekleştirdik.Başta Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Yasin SAĞAY Kepsut Bel. Başkanımız İsmail Cankul olmak üzere İlçe Başkanlarımıza, diğer Prorotokol Üyelerimize, çeşitli Mahallelerimizden,dışardan ata sporumuzu izlemeye gelen halkımıza ve Ata sporumuzu ifa eden pehlivanlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren pehlivanlarımızı tebrik ediyorum.

Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen Muhtarlar günü etkinliğine İlçemizi temsilen 69 mahalle muhtarımız ile birlikte katılım sağladılar.
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Değirmenbaşı mahallemizdeyiz
Evine Hoşgeldin ŞAMPİYONN
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ İlçemiz Atatürk Meydanında düzenlenen Gaziler Günü Programına katılım sağladılar.
BEYAZAY Derneği Balıkesir temsilcileri ile engelli birey ve aileleri Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ'i makamında ziyaret ettiler
Kepsut Belediye Başkanı Sn. İsmail CANKUL Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ’i makamında ziyarette bulundular
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Eski dönem Ak Parti İlçe Başkanımız, mevcut İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten İlyas DEMİRCAN’ın vefat eden babası için Ilıcakpınar mahallemizde vermiş olduğu hayır yemeğine katılım sağladılar..
Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Fikret-Mehmet-İsmail kardeşlerimizin hayır duasını aldık.
Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ortaklığında Kurulan Havuz Çocuklarımızı Bekliyor.