16. Düzenlenen Akçalören Yağlı pehlivan Güreşleri

Yıllardır süregelen Ata sporumuz olan Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl da Belediyemiz tarafından Akçalören Mahallemizde 16.sını gerçekleştirdik.Başta Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Yasin SAĞAY Kepsut Bel. Başkanımız İsmail Cankul olmak üzere İlçe Başkanlarımıza, diğer Prorotokol Üyelerimize, çeşitli Mahallelerimizden,dışardan ata sporumuzu izlemeye gelen halkımıza ve Ata sporumuzu ifa eden pehlivanlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren pehlivanlarımızı tebrik ediyorum.

Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Eski dönem Ak Parti İlçe Başkanımız, mevcut İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten İlyas DEMİRCAN’ın vefat eden babası için Ilıcakpınar mahallemizde vermiş olduğu hayır yemeğine katılım sağladılar..
Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Fikret-Mehmet-İsmail kardeşlerimizin hayır duasını aldık.
Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ortaklığında Kurulan Havuz Çocuklarımızı Bekliyor.
Belediye Meclis Üyemiz Recep Süzer'in oğlu Mücahit Süzer'in oğullarının sünnet törenine katıldılar
İstanbul da hemşehrilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz
Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Cengiz İstanbul'da İvrindili Hemşerilerimizle Görüşmelerine Devam Ediyor
YKS'YE Girecek Olan Tüm Öğrencilerimize Başarılar Diliyoruz