Değirmenbaşı mahallemizdeyiz

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası, Değirmenbaşı mahallemizde yaşanan, bizleri derinden etkileyen doğal afet sonucu Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Vali Yardımcımız Sn.Bayramali KÖSE, Meclis üyelerimiz ile birlikte yerinde incelemelerde bulundular.
AFAD ekibi, Büyükşehir Belediyesi’ne ait ekipler ve Belediyemize ait ekiplerimizin de katılımı ile birlikte yaraları sarmak için seferber olduk.
Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen Muhtarlar günü etkinliğine İlçemizi temsilen 69 mahalle muhtarımız ile birlikte katılım sağladılar.
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Evine Hoşgeldin ŞAMPİYONN
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ İlçemiz Atatürk Meydanında düzenlenen Gaziler Günü Programına katılım sağladılar.
BEYAZAY Derneği Balıkesir temsilcileri ile engelli birey ve aileleri Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ'i makamında ziyaret ettiler
Kepsut Belediye Başkanı Sn. İsmail CANKUL Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ’i makamında ziyarette bulundular
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ Eski dönem Ak Parti İlçe Başkanımız, mevcut İstanbul Çağlayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten İlyas DEMİRCAN’ın vefat eden babası için Ilıcakpınar mahallemizde vermiş olduğu hayır yemeğine katılım sağladılar..
Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Fikret-Mehmet-İsmail kardeşlerimizin hayır duasını aldık.
Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ortaklığında Kurulan Havuz Çocuklarımızı Bekliyor.