Belediye Başkanı Yusuf Cengiz pandemi dolayısıyla kapalı olan ve kısa süre önce hizmet vermeye başlayan kahvehane esnafını ziyaret etti.

ESNAF İLÇENİN CAN DAMARI

Uzun süredir kapalı olan kahvehanelerin tedbirli olarak da olsa açılmalarına müsaade edildiğini dile getiren Başkan Cengiz “ Zorlu süreçten geçtiğimiz aşikar. İl olarak kırmızı diye tabir edilen yüksek riskli iller arasındayız ve de artmaya devam eden pozitif vakalarımız var. Yaklaşık olarak 15 gün önce açılan kahvehane tarzı işletmelerimiz bir nebze de olsa nefes aldı. İçinde oturamasak da, karşılıklı çay eşliğinde sohbet edemesek de açık durumdalar. İnşallah en kısa sürede özlediğimiz eski günlere geri döneceğiz”

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Kahvehane esnafını ziyaret ederken yolda karşılaştığı hemşehrileri ile görüşmeyi ihmal etmeyen Başkan Cengiz “ Bizi biz yapan en büyük değerlerden birisi vatandaşlarımız ile yaptığımız istişareler ve buluştuğumuz ortak akıl. Hep birlikte yöneterek güzel İlçemiz İvrindi’yi kalkındıracağız. Buluştuğumuz ortak akıl ve yaptığımız tüm istişarelerimiz güzel ilçemiz İvrindi için. “